FAQ

Preguntes freqüents

Les entrades al festival no seran nominatives, però sí que es demanaran les dades de la persona que les adquireix durant el procés de compra.

El festival té lloc en el recinte Marina Nord de La Marina de València.

L’horari d’obertura del recinte serà el divendres 13 de 19h a 1:30h i el dissabte 14 de 11h a 1:30h. Més endavant anunciarem els horaris detallats.

No està permesa l’entrada al recinte amb menjar o beguda, a excepció de menjar per a bebés o persones intolerants al gluten.

Dins del recinte podreu trobar una gran diversitat de punts on adquirir menjar i beguda. Tindrem foodtrucks de gastronomia variada (pizzes, hot dogs, hamburgueses, kebabs, entrepans, tapes, etc) i barres on oferirem tot tipus de begudes. Comptarem amb opcions veganes i vegetarianes.

A més, podreu trobar la zona Love Food Experience: un punt de trobada per a persones apassionades per la gastronomia de qualitat i cuina d’autor, on es faran xou-cookings en directe i degustacions.

Sí, hauran de comprar l’Abonament Kid. Amb aquesta entrada a un preu més reduït que l’abonament general, podran entrar menors d’entre 0 i 13 anys (inclusivament). Per a bebés molt xicotets, no serà necessari pagar entrada.

Sí, tindrem un espai habilitat per a persones amb mobilitat reduïda. S’haurà d’indicar a l’entrada i se us facilitarà l’accés a la persona amb mobilitat reduïda amb un acompanyant.

Disposaràs del pàrquing de La Marina, un pàrquing de pagament situat just al costat de l’entrada del recinte. De totes maneres, en Love to Rock recomanem l’ús del transport sostenible, ja que tenim parades tant de bus com de tramvia molt prop del recinte, així com pàrquings per a bicicletes.

EMT:
– línia 95 parada Neptú
– Línia 92 parada Dr. Lluch – Setmana Santa Marinera


Metrovalencia:
– Línia 5 parada marítim
– Línia 4 parada platja els arenes

Revisa la teua safata de spam, a vegades entren ací. En el cas que seguisques sense trobar-les, escriu a l’adreça de correu [email protected] i indica les dades de les teues entrades (nom i DNI) que has posat en el camp “assistents”. En un termini de 48 hores te les reexpediran.

Love to Rock és un festival 100% lliure d’assetjament i violència masclista. Disposarem d’un punt violeta al qual les dones poden acudir en qualsevol moment per a atendre, informar i ajudar a les víctimes de qualsevol tipus d’agressió.

No disposarem de zona d’acampada, però existeix una àmplia oferta d’allotjaments tant a la ciutat de València com en la zona de La Marina.

Accés els dies 13 i 14 d’octubre a la zona VIP amb tarima elevada i visió privilegiada de l’escenari principal, terrassa i lavabos VIP.