KARAVANA

Fabi (veu i guitarra), Gonzalo (veu i guitarra), Emilio (baix) i Jaime (bateria) tenen prou amb una escolta per atrapar-te. El pop rock de temes com ‘Strokes’, ‘Hoy’ o ‘Pienso’ denota grans aspiracions i en poc més de dos minuts es converteixen en una muntanya russa que va directa al gra. Al novembre de 2020 van llançar el seu segon EP ‘No Pegamos Nada’ amb 10 minuts i 14 segons de pop rock rabiosament fresc i altament addictiu.

Trallada a trallada, Karavana es postula com una de les bandes imprescindibles a seguir el proper any. Defineixen la seua música com a guitarres brutes i lletres cursis. Potser les guitarres no són tan brutes ni les lletres tan cursis, però és clara la importància de les dos a les seues cançons.

El seu so transita per territoris influenciats per bandes com The Strokes, The Vaccines o Wallows. El seu directe és un autèntic xut d’energia de quatre xics que ronden els 23 anys i que només volen gaudir sobre l’escenari com si se’ls anés la vida. Karavana van directes a les teues venes i el teu cervell. Deixa’ls entrar. Quan arriben allà, res ni ningú els podrà traure.