NIÑA COYOTE ETA CHICO TORNADO

Hi havia moltes ganes de tenir nou material de Niña Coyote eta Chico Tornado. Des d’Aiztstar (2019), el seu tercer àlbum i guanyador dels Premis MIN 2020 a Millor Àlbum en Eusquera, només ens havien deixat algunes píndoles, amb versions de Stevie Wonder i Cream. Tot i això, són molts els que estaven esperant material nou.

El disc Niña Coyote eta Chico Tornado Vs Don Condor eta Ñora Alacran es va publicar l’11 de març i, juntament amb 7 cançons del duo donostiarra, apareixen també 7 cançons del seu alter ego, Don Condor eta Ñora Alacrán, banda de cúmbia surf. El 18 de febrer passat es va estrenar el primer avenç del disc amb la cançó “Eguzkiari Itxoiten”.

Nena Coyote eta Chico Tornado és un power duo de rock desèrtic, format per Ursula Strong (bateria) i Koldo Soret (guitarra i veu). Van començar el seu camí el 2012 i són d’Euskal Herria.

Després de recórrer mig món en gires per Mèxic, USA, Japó, França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Xile, Rússia i Espanya amb 250 concerts a l’esquena, i després d’arrasar en els últims temps en festivals com Mad Cool, Resurrection Fest, BBK Live o Tsunami Xixo juntament amb bandes com Queen Of The Stone Age, Megadeath, Kiss, Bad Religion, The Prodigy, The Hives o NIN, ara tornen a la carretera. La nova gira passarà per diversos continents.