En Love to Rock apostem per un espai de gastronomia únic que formarà part de la programació del Festival, sota el nom de LOVE TO FOOD. Diferents Xefs de la ciutat de València de reconegut prestigi presentaran en rigorós directe una oferta exclusiva per als assistents al Festival desenvolupant propostes gastronòmiques de primer nivell en un format dinàmic per a consumir durant les dues jornades del festival. Per descomptat, també comptarem amb la millor oferta de FOOD TRUCKS de la ciutat.

Enguany comptarem amb María José Martínez i Germán Carrizo amb Estrella Michelín; al costat d’altres reconeguts xefs com Vicente *Patiño amb 2 Sols Repsol, Alejandro Platero o Ismael Cano.”

Germán Carrizo de Fierro

Fierro

També amb una Estrela Michelín, desplegarà la seua proposta gastro en la qual bogeria i creativitat van de bracet. Un recorregut de sabors que comença a l’Argentina i la tradició d’una gastronomia familiar i passa pel Mediterrani, per treballar el producte local amb respecte i des de diferents perspectives per a obtindre el millor resultat en cada mos.

María José Martínez

Lienzo

Del Restaurant Lienzo amb una Estrela Michelín acostarà la seua cuina elaborada a base de productes ecològics i locals, inclosa la mel de ruscos urbans recuperats a València. La seua proposta gastronòmica és pur atreviment, sabors i contrastos amb l’eix del rebost valencià com a font de salut, camí cap a la sostenibilitat i refugi de la memòria i història.

Vicente Patiño

Saiti

Compta amb 2 Sols Repsol. La seua és una cuina impecable, tradicional que ens recorda a la cuina del terrer actualitzada. Des d’adobats, salaons, verdures, tot tipus de peixos i mariscos, caça i arròs. Plats que arriben a la taula acompanyats d’entrants que demostren que la creativitat no té per què estar renyida amb la cuina de sempre. Mostra del seu mestratge podrà gaudir-se en Love To Rock.

Alejandro Platero

Rest. A.Platero

Ofereix des del restaurant que porta el seu mateix nom ‘una oda a la tradició i els bons arrossos’. En el festival es podran degustar algun dels seus plats que tenen l’arròs com a eix principal, una experiència culinària que sorprén cullera rere cullerada pel sabor i la tradició i que porta als orígens al comensal.

Ismael Cano

Maillard

A més d’amant del bon producte, un especialista en les tècniques de brasa i fumat. Durant el seu pas com a cap de partida en el restaurant Ricard Camarena, va desenvolupar el seu projecte *Maillard que se centra en resoldre el problema de la distribució de carbó vegetal a restaurants. Ismael s’unirà en les elaboracions dels xefs a dalt esmentats per a crear un tàndem de cuina amb brases al costat d’ells.